Kevin42 kérdése:
A Weöres Sándor Gimnázium-ról mit tudtok? Nehéz bekerülni? Körülbelül hány pontos központit kell írnom?
Figyelt kérdés
Fontos lenne pár tapasztalat, vélemény, mert pont költözünk, és ide szeretnék felvételizni(dráma, sport szak)
Ha nehéz ez az iskola(ami a sport miatt nekem nem jó) akkor lehet, hogy mégsem ezt jelölöm be
2010. jan. 14. 19:37
1/3 anonim válasza:
Én ide járok:D (már végzős vagyok) Lehet h már kissé elkéstem a válaszadással,de leírok pár dolgot hátha segíthetek. Az iskola nagyon jó, különösen a dráma szak:) Az M-es osztályokba kerülnek mindíg a legjobb arcok. A sport része naon elhanyagolható, még sima tesi isXD Én csak ajánlani tudom:) Ha ide kerülsz, akkor már tudom is ki lesz nagy valószínűséggel az ofőd,és vele is jól jársz;)
3/3 andy98 válasza:
Én 38 - 40 pontos iráselivel bekerültem (nem emlékszem már pontosan) szóval szerintem könnyü bekerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!