Létezik olyan hogy pótjelentkezés gimnáziumokba?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 18:28
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos hogy így hívják, azt tudom hogy ha valakit nem vesznek fel sehova, akkor az iskolák "lejelentik" hány üres helyük maradt, és ez "szétosztásra" kerül. Jó ez nyilván elég durva megfogalmazás, illetve nem hinném hogy egy gimnáziumba így be lehet kerülni (ha amúgy is túl jelentkezés van), de kitudja.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem azért!! van helyen csak arra gondoltam hogy átmegyek egy biológiaszakos gimibe de későn gondoltuk végig és már lejárt a jelentkezés :S és arra lettem volna kíváncsi hogy lehet e ilyen pótfelvételit írni
2010. jan. 15. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!