Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az oktatás a BME-n és...

Milyen az oktatás a BME-n és a Corvinus GTK-n?

Figyelt kérdés

2014. aug. 17. 17:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve melyik a jobb egyetem?
2014. aug. 17. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Corvinusosokkal laktam együtt 5 évig! Én másik egyetemről voltam másik szakról, mint a Corvinusos közgazdászok. A Corvinusra ne menj, mert ott sz*rt sem tanulnak az emberek, mondom, 5 évig laktam velük együtt a koliban, vagy 30 embert "megismertem" (láttam a hét több napján bulizni, kb látásból ismertem az embereket) ez alatt az idő alatt, de a tanulás fogalmát egyik sem ismerte! A legtöbb akikről tudok azonban még így is elvégezte! A szobatársaim is, pedig tanulni egyiket sem láttam soha!!! Eszméletlen volt látni, eddigi évem legsokkolóbb élménye volt, hogy egy ilyen helyet egyetemnek hívnak! A BME jobb egyetem, ez nem kérdés, a Corvinus egy vicc.
2014. aug. 17. 19:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. A Corvinuson a GTK is "vicc"?
2014. aug. 17. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Jaj el ne hidd már, megint valami 1. féléves fotelmérnök járatja le csak a corvinust.
2014. aug. 25. 02:11
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Általában véve a BME több szempontból is sokkal jobb egyetem, mint a Corvinus, de a Corvinus gazdasági képzései speciel nem rosszak.

Gazdasági területen mindkettő ajánlható.

A Corvinus néhány területen tényleg rossz vicc, de a GTK nem az a kategória.

2014. aug. 26. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2014. aug. 26. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

És a KTK "vicc" lenne? Szerintem a GTK-s szakoknál nehezebb és piacképesebb szakok is vannak rajta, és igazából ez a két kar adja a Corvinus nevét(GTK, KTK), mert még mindig közgázos egyetemként tekintenek rá, hiába van rajta szociológia meg társadalomtudományi kar, kertészettudományi kar meg hasonló érdekes dolgok... Megsúgom, hogy ilyenek BME-n is vannak amúgy, ott meg a műszaki dominál értelemszerűen, nem a közgáz.

Szóval nem tudom miért lenne annyira "vicc" ez az egyetem.

2014. aug. 26. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, a KTK tényleg jó kar. (A Budai Campus karai viszont szerintem kerülendőek, de persze ez is csak egy vélemény, ez esetben az enyém).
2014. aug. 27. 10:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. aug. 27. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!