Gimisek! Nektek milyen volt az első év a középsuliban?
Én már végeztem, de a kilencedik osztály a legjobb. Nem igazán ismer senki senkit. Kevés a pletyka, bántás. Nagyon sok lesz a barátság, de később majd felbomlik és év végére általában menni szoktak a veszekedések, kialakulnak a csoportok, társaságok. Év végére már legkésőbb mindenki próbálja keresni a hozzá illő társaságot. Akkor szoktak elkezdődni a kibeszélések, bántások.
2014. aug. 16. 20:49
2/11 ksztella válasza:
Mivel volt gólyatábor így mindenkivel megismerkedtem és így nem volt rossz az a bizonyos "első tanítási nap" amitől úgy rettegnek. Igazából a tanárok az elején még rendesek aztán bedurvul :D Na jó,nem mindenhol de nálunk duplán szigorúbbak voltak mint mikor újak voltunk.Amúgy semmi különös nincs,az elején elvisznek egy vizsgálatra,meg félévkor fogászatra.Lehet,hogy más jobban tud mesélni. :)
2014. aug. 16. 20:52
3/11 ksztella válasza:
Ui:Igaza van az előző válaszolónak!:)
2014. aug. 16. 21:00
Mintha csak én írtam volna az első választ. Tökéletese egyetértek az elsővel.
Most leszek végzős. Kilencedikben mindenki barátkozott mindenkivel. Most meg a fiúk és a lányok teljesen elkülönültek. Nem úgy, hogy gyűlöli egymást a két fél, csak sosem beszélgetnek. Fiú létemre hiányzik sokszor lányok társasága ezért én a jobbfej csajokkal szoktam beszélgetni, ennek következtében a haverjaim is jönnek dumálni a csajokkal, de ők maguktól nem mennek oda. Mondhatni egy rozoga híd vagyok a két térfél között.:D
Egyébként ez ne törjön le, lehet nálatok másképp lesz, és egy remek osztályközösség tagja leszel. :)
2014. aug. 16. 21:11
5/11 A kérdező kommentje:
Uhh, köszönöm a váálaszokat!:)
Nálatok voltak év eleji felmérők? Nehezek voltak? Kicsit félek attól, hogy nem lesznek jó jegyeim, mert elég nehéz iskola..
Én is jövöre leszek kilencedikes. Melyik gimnáziumba mész?
2014. aug. 16. 21:40
Nálunk volt nyelv és matek szintfelmérő. Ha a jobb csoportba akarsz kerülni, akkor ajánlom, hogy ezt a két tárgyat nézegesd az utolsó hetekben.
2014. aug. 16. 21:44
8/11 A kérdező kommentje:
nyelvi előkészítős osztályba megyek akkor is lesz felmérés?:( a matek nem gond, van magántanárom:)
Akkor természetesen nem lesz angol szintfelmérő. Melyik gimibe mész?
2014. aug. 16. 21:51
10/11 anonim válasza:
2014. aug. 22. 19:26
Kapcsolódó kérdések: