Melyik Fő iskola ingyenes?
1.Zsigmond Király Főiskola
2.Gábor Dénes Főiskola
Gazdaságinformatikus szak ra mennék de nem tudom melyik iskola ingyenes a kettő közül ?
Az hogy államilag támogatott képzés indul-e az majd a szakok kihirdetésekor derül ki.
Az hogy fel is vesznek-e, az meg az érettségidtől függ.
1 ZSKF itt minden alapszak (így a gazd.info is) fizetős formában indul csak. 8mesterképzések már vannak állami támogatott formában)
2. Csak fizetős képzések vannak
Ha jól értem hogy a Magán iskolák fizetősek de van olyan is amit az állam pénzel az indít ingyenes képzéseket nem ?
Félre értetted, van egy csomó helyen állami támogatott gazdinfo képzés csak nem pont a kérdéses intézményekben.
BCE-GTK, BGF-GKZ, BGF-PSZK DE-IK, DF, EKF-GTK , KRF, ME-GÉIK, NYME-SKK, PE-MIK PTE-TTK SZE-MTK, SZTE-TTIK
Fentek közül a BCE ponthatár volt 390. A BGF 265, talán a BGF levelező állami 330. A többi helyen jogszabályi minimummal belehetett jutni államira, azaz 260 ponttal.
Nem tudom miért gondolod hogy ez olyan lehetetlen magas ponthatárú szak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!