Emelt informatika érettségin milyen photoshopot lehet használni?
A használható programok listáján csak ez szerepel:
Adobe PhotoShop CS HU
Ez most melyik verzióra utal? Cs4, esetleg 6?
Aki esetleg már tett emelt infót az írhatna.
Nem éri meg ps-ezni érettségin... használj paintet
Egyébként csakis jogtiszta ingyenes szoftvereket lehet használni
"Egyébként csakis jogtiszta ingyenes szoftvereket lehet használni" - Csak ingyenes szoftvereket? Akkor be se kapcsolhatnád a gépet, eleve a Windows nem ingyenes.
Én 2 éve Photoshopot használtam, már nem emlékszem melyik verzió volt. De ahogy tudom a főbb billentyűkombinációk nem változnak (vagyis azokat amiket ott kell majd használnod). Annyi biztos, hogy nem ugyan az a verzió volt, mint amit én otthon használtam, de a billentyű kombinációk működtek. Azóta pedig már újat használok és ezen is működik.
Hát akkor másik példának ott van a Microsoft Office...
Azt használhat amit a lapon bejelöl a listából. Ha azon van Photoshop és bejelöli, akkor egészen nyugodtan használhatja. Mi épp azon voltunk felháborodva, hogy mondjuk Notepad++-t nem engednek használni, miközben teljesen ingyenes (ráadásul pár megás) programról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!