Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt informatika érettségin...

Emelt informatika érettségin milyen photoshopot lehet használni?

Figyelt kérdés

A használható programok listáján csak ez szerepel:

Adobe PhotoShop CS HU

Ez most melyik verzióra utal? Cs4, esetleg 6?

Aki esetleg már tett emelt infót az írhatna.

2014. aug. 12. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, max. annyit kell csinálnod, hogy kivágsz valamit, esetleg átrakod fekete-fehérbe, megváltoztatod a formátumát, ilyesmi.
2014. aug. 12. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy csak alap dolgokat kell csinálni, de míg photoshop cs4-6-ban ismerek minden billentyűkombót, és gyorsan tudom kezelni, addig másik programban keresgélni kellene. És hát emelt infó érettségin az egyetlen ellenséged az idő... Szóval nem teljesen mindegy.
2014. aug. 12. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk épp ezért szerintem elég lenne, ha GIMP-et kérsz, annak a használatát 1-2 óra alatt teljesen meg lehet tanulni. Fizetős programoknál előfordulhat, hogy azt kapsz, ami éppen az adott intézménynek van, s nem azt a verziót, amit te megszoktál.
2014. aug. 12. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem éri meg ps-ezni érettségin... használj paintet

Egyébként csakis jogtiszta ingyenes szoftvereket lehet használni

2014. aug. 12. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:

"Egyébként csakis jogtiszta ingyenes szoftvereket lehet használni" - Csak ingyenes szoftvereket? Akkor be se kapcsolhatnád a gépet, eleve a Windows nem ingyenes.

Én 2 éve Photoshopot használtam, már nem emlékszem melyik verzió volt. De ahogy tudom a főbb billentyűkombinációk nem változnak (vagyis azokat amiket ott kell majd használnod). Annyi biztos, hogy nem ugyan az a verzió volt, mint amit én otthon használtam, de a billentyű kombinációk működtek. Azóta pedig már újat használok és ezen is működik.

2014. aug. 12. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Az op-rendszer az más de mind1 majd megkapod a lapot és ott lesz, hogy mit használhatsz...
2014. aug. 12. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor másik példának ott van a Microsoft Office...

Azt használhat amit a lapon bejelöl a listából. Ha azon van Photoshop és bejelöli, akkor egészen nyugodtan használhatja. Mi épp azon voltunk felháborodva, hogy mondjuk Notepad++-t nem engednek használni, miközben teljesen ingyenes (ráadásul pár megás) programról van szó.

2014. aug. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!