Elsőéves hallgató vagyok, tudnátok néhány dologban segíteni?
Először is a diákigazolvánnyal kapcsolatosan lenne két kérdésem:
1. Megcsináltattuk a NEK adatlapot,viszont mi majd csak a beiratkozáskor megyünk le Szegedre (Pest megyében élünk édesanyámmal) így még nem indult el a folyamat. Ebben az esetben a beiratkozáskor fogok majd kapni ideiglenes igazolást az utazáshoz,amíg nem készül el a kártya?
2. Valóban 90%-os kedvezménnyel lehet utazni az egyetemi diákigazolvánnyal,vagy "csak" 50%-os kedvezményre jogosít fel?
Ezt itt olvastam:
A másik kérdésem az lenne,hogy a MODULO-ban kitöltött általános szociális helyzetfelmérő adatlapom elbírálásra került és 200 megszerezhető pontból 133 pontot kaptam. Ezzel bejuthatok a kollégiumba és kaphatok majd ingyenes városi tanulóbérletet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Rögtön beiratkozáskor sem fogsz tudni ideiglenest kérni, mert kell pár nap, hogy ETR-ben is aktív legyen a státuszod.
50%-ra jogosít fel.
Annyival kaphatsz kolit, de nem mindegy melyikbe jelentkeztél. Valahova könnyebb, valahova nehezebb bekerülni. De ennyivel bérletet fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!