Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki tanult már a BGOK...

Valaki tanult már a BGOK (baross gábor oktatási központ-máv) -ban Budapesten?

Figyelt kérdés

Nemtudom belevágjak e,egy bizonyos képzésükbe.Tudnátok véleményt,élményt,tapasztalatot írni az iskoláról (luther utca) magáról, illetve a szállásról (Tatai úton laknék)?

Suli,oktatók,nehézség,kolesz,élet,szórakozási lehetőségek?

stb. bármi érdekel:)

Vidékiként,csak a google maps-re hagyatkoztam,de így azt láttam h a kolesz környéke(tatai út) eléggé kihalt vidék.Megerősítés vagy cáfolat? Lehet illetve szoktak valamit(nem elsősorban kocsmázni meg inni de azt is persze) csinálni a környéken a vasutas-tanulók?

Milyen világ ez?

Előre is köszönöm!

2014. aug. 11. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne, mert én is nemsokára megyek, ha minden igaz és vidékiként én sem tudok semmit, úgyhogy én is nagyon megköszönném, ha valaki tudna írni róla egy kicsit.:)
2014. aug. 12. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:

A szállás:

-szocreál épület, 1 lifttel

-4 ágyas szobák, egy pici mosdóhelységgel

-közös fürdő, wc a folyosón

-közös konyha a folyosón

-minden emeleten 1 tv szoba

-wifi nincs

-az földszinten van egy pingpong asztal, és egy büfé

-közelben van egy sportpálya, bár picit lepukkant

-a 20-as,30-as buszokkal hamar megközelíthető a belváros (Hősök tere/Keleti/Hungária körút)

-a környék csendes egyébként, a közelben van egy Penny

-takarítók nem kopnak, és nem volt rájuk panaszom

-télen olyan meleg van, hogy nyitott ablaknál lehet aludni

-a bejáraton kilépve pazar látvány nyílik a Hármashatár hegyre :)

+ néha orgiák is előfordulnak a tanfolyamra érkezők között(pletyka és szem illetve fültanúk elbeszélései alapján tudom)

Mennyi időre mennél?

(A tanfolyamokat nem ismerem, én mint egyetemista laktam ott 1 évig. de már csak tanfolyamosokat fogadnak.)

2014. aug. 17. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:

1.vagyok

takarítók nem lopnak :), naponta takarítanak

2014. aug. 17. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok, köszönöm én is, hogy leírtad ezeket.

Szálláson a közös zuhanyzó úgy értendő, hogy van fiú, meg lány is külön, vagy koedukált? Nyugtass meg, hogy legalább zuhanyfüggöny van...

2014. aug. 17. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy az épületbe alkoholt bevinni nem lehet, és 23 vagy 23.30 után - már nem emlékszem - nem engednek be az épületbe. Tehát kijárás nagyon nincs, vagy ha van reggel 5-kor tudsz leghamarabb bemenni. Ezt szigorúan tartják is.

Ha nagyon ittas valaki, akkor sem engedik be.Volt botrány berúgás miatt míg ott laktam, pl letépték a liftajtót, szétbarmolták és összehányták a wc-t.

2014. aug. 17. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Van külön női és férfi, de zuhanyfüggöny nincs. Ha tumultus volt én másik emeletre mentem zuhanyozni.
2014. aug. 17. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Értem, köszi.:) Lenne még egy-két kérdésem, nem gond, ha írok privit?
2014. aug. 17. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Írhatsz nyugodtan.
2014. aug. 17. 16:54
 9/10 anonim válasza:
Én is szeretnék kérdezni a kollégium felszereltségéről!? Milyenek a szobák, mik vannak benne, illetve hogy milyen a konyha felszereltsége!?
2019. máj. 20. 17:16
 10/10 anonim válasza:
A bg-nek a kollégiuma milyen? Felszereltségileg!
2019. máj. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!