Valaki tanult már a BGOK (baross gábor oktatási központ-máv) -ban Budapesten?
Nemtudom belevágjak e,egy bizonyos képzésükbe.Tudnátok véleményt,élményt,tapasztalatot írni az iskoláról (luther utca) magáról, illetve a szállásról (Tatai úton laknék)?
Suli,oktatók,nehézség,kolesz,élet,szórakozási lehetőségek?
stb. bármi érdekel:)
Vidékiként,csak a google maps-re hagyatkoztam,de így azt láttam h a kolesz környéke(tatai út) eléggé kihalt vidék.Megerősítés vagy cáfolat? Lehet illetve szoktak valamit(nem elsősorban kocsmázni meg inni de azt is persze) csinálni a környéken a vasutas-tanulók?
Milyen világ ez?
Előre is köszönöm!
A szállás:
-szocreál épület, 1 lifttel
-4 ágyas szobák, egy pici mosdóhelységgel
-közös fürdő, wc a folyosón
-közös konyha a folyosón
-minden emeleten 1 tv szoba
-wifi nincs
-az földszinten van egy pingpong asztal, és egy büfé
-közelben van egy sportpálya, bár picit lepukkant
-a 20-as,30-as buszokkal hamar megközelíthető a belváros (Hősök tere/Keleti/Hungária körút)
-a környék csendes egyébként, a közelben van egy Penny
-takarítók nem kopnak, és nem volt rájuk panaszom
-télen olyan meleg van, hogy nyitott ablaknál lehet aludni
-a bejáraton kilépve pazar látvány nyílik a Hármashatár hegyre :)
+ néha orgiák is előfordulnak a tanfolyamra érkezők között(pletyka és szem illetve fültanúk elbeszélései alapján tudom)
Mennyi időre mennél?
(A tanfolyamokat nem ismerem, én mint egyetemista laktam ott 1 évig. de már csak tanfolyamosokat fogadnak.)
1.vagyok
takarítók nem lopnak :), naponta takarítanak
1. vagyok, köszönöm én is, hogy leírtad ezeket.
Szálláson a közös zuhanyzó úgy értendő, hogy van fiú, meg lány is külön, vagy koedukált? Nyugtass meg, hogy legalább zuhanyfüggöny van...
Még annyit, hogy az épületbe alkoholt bevinni nem lehet, és 23 vagy 23.30 után - már nem emlékszem - nem engednek be az épületbe. Tehát kijárás nagyon nincs, vagy ha van reggel 5-kor tudsz leghamarabb bemenni. Ezt szigorúan tartják is.
Ha nagyon ittas valaki, akkor sem engedik be.Volt botrány berúgás miatt míg ott laktam, pl letépték a liftajtót, szétbarmolták és összehányták a wc-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!