Madách, Veres Pálné, esetleg Kölcsey Gimi - sok tanulás mellett mennyi a szabadidő?
Pályaválasztás előtt állok, megcéloztam a Madách, Veres Pálné, esetleg Kölcsey - mindenképpen angolos - sulit. Tudom egyik sem könnyű, a tanulás mellett marad szabadidőm?
Versenyszerűen táncolok, az edzéseket nem akarom elhanyagolni meg a sulit sem. Melyiket javasoljátok, esetleg ezeken kívül valami erős angolos de nem egész napot lekötő suli?
Szia, a madáchban maradna mellette időd:) Több osztálytársam is versenyszerűen sportol, sőt egyikük még a tanítási időben is kimaradt néhányszor, de ha pótolja a hiányzást, akkor a tanároknak nincs egy rossz szavuk se. Egyébként kitűnő tanuló. A probléma ott lehet, hogy gyakran vannak érdekes délutáni programok, és a versenyzők az edzések miatt nem mindig tudnak ott lenni. De az egyensúlyt mindenki megtalálta. Sok sikert a felvételihez, és remélem jól fogsz dönteni!
Üdv egy szeptembertől tizedikes madáchos, aki bátran ajánlja neked ezt a sulit:)
Ez szuper, mindhárom sulira van egy-egy ajánlás!!! Fej-fej mellett... :-D :-D
De legalább tudom, bármelyikbe bátran jelentkezhetem, mert nem kell abbahagynom a tanulás miatt a táncot! Köszii!!! :-D
Én lovagolok mellette,heti 3-4 alkalommal,plusz néha marad 1-2 órám még délután pihenni:)
Kölcseys voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!