Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ez igaz? Egyetemen kötelező...

Ez igaz? Egyetemen kötelező sport 0 (vagy 1-2) kreditért?

Figyelt kérdés

Ezt a rémhírt hallottam.

yilván nem olyan tesi van, mint középsuliban, hanem valami érdekeset választhatsz. Ezt értem. de Muszáj? kötelezően választható?

2014. aug. 7. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk is kötelező 2 félév és szintén nulla kredit. Én kifejezetten élveztem.

Túl sok lehetőség nem volt, gyógytorna, rendes tesi (ezen belül értsd tipikus középsulis tesi, röplabda, vagy foci más más termekben), avagy úszás.

Én nagyon szeretek úszni, ezt választottam és kifejezetten jól jött, hogy rá voltam kényszerítve a napi görnyedések után az úszásra. Magamtól nincs túl sok motivációm. Az uszodában volt egy füzet, amibe fel kellett iratkozni és legalább 10 aláírásnak meg kellett lennie. Nem felügyelte senki mit csinálsz és milyen tempóban. A leleményesebbek kifizették a belépőt, beírták magukat és elmentek haza. Én ehhez túl smucig vagyok szerencsére. :D

Egyébként elfogadnak igazolást, pl. hogyha aktívan sportolsz, akkor az egyesületi tagsági igazolással kiválthatod.

2014. aug. 8. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, nálunk egyáltalán nem kötelező. Én ennek örülök, mert abban a helyzetben vagyok, amit valaki említett, hogy felmentett voltam, bár elhiszem, hogy egyetemen nem erőltetik a nehéz dolgokat.- Nálunk vannak sportok 1 kreditért, de nem kötelezőek, az úszástól a floorballig mindenféle, de kevés rájuk a hely. És van simán csak sportlehetőség, tanrendtől függetlenül, de azért fizetni kell.
2014. szept. 4. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!