Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha valaki 12. évfolyam második...

Ha valaki 12. évfolyam második felében lesz magántanuló az hogy zajlik?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam magántanuló lesz, mert sportol. Úgy tudom vizsgát kell tenni a magántanulóknak és úgy lesz jegyük... Készségtárgyakból tudtommal nem kell. De a többiből meg jóformán már most is csak ismétlünk!!! Bioszból, matekból, második nyelvből... Akkor abból az anyagból vizsgázik amit eddig tanultunk vagy hogy van?
2010. jan. 12. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Én magántanuló voltam az utolsó évben.

Nálunk úgy volt, hogy vagy bementem a TZ-re és a dogákra, vagy megbeszéltem egy időpontot amikor feleltem. Készségtárgyakból is kellett (kivéve tesi, mert fel voltam mentve). Bioszból kijelölt egy egész anyagot és felenem kellett volna belőle.

Tehát ugyanabból kell vizsgázni, amit ti tanultok, csak neki egyszerre kell számot adnia a tudásáról.

2010. jan. 12. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát ez érdekes, mert mi kb mindennap írunk valami dogát. :D Mondjuk van amikor csak ilyen kis 5 kérdéseset...
2010. jan. 12. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Az nem lényeges :D Csak a TZ-k legyenek meg neki meg abból le tudják zárni.

Első voltam.

2010. jan. 12. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
A leghelyesebb, ha ezt a tanáraitól kérdezi meg, ugyanis egyedül csak ők tudnak válaszolni rá, mert ők határozzák meg a követelményeket és a módot. Mi meg itt találgathatunk, de annak vagy van köze a valósághoz, vagy nincs. Miből gondolod, hogy itt jobban tudják az erre tévedők, mint a tanárok?
2010. jan. 12. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát biztos megkérdezi, én csak kiváncsi voltam rá, mert nem sokat beszélek vele.
2010. jan. 12. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: ez iskolánként más és más. Egyáltalán nem szükségszerű, hogy bármilyen dolgozatot írjon. Épp attól osztályozóvizsga, hogy egyáltalán nem kell hozzá semmi, csak a vizsga. De megtehetik, hogy beszámítják a dolgozatokat.
2010. jan. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!