Egyetem: Kérelem a költségtérítési díj befizetésének halasztásához. Mit írjak indoknak?
Mivel októberben jutok egy nagyobb összeghez, ezért akkora kérném a módosított határidőt.
Levelezőre jelentkeztem,mellette dolgozok,és kevesebbet keresek,mint egy félév költsége.
Ha megadnák ezt a haladékot,nagyon nagy segítség lenne.
5-6 sorban kell megfogalmaznom a kérelem indokát.
Mit írjak szerintetek, ami meggyőző?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. :) 24/L
5-6 sorban? :O De fura, nálunk elég volt egy rövid mondatot írni, vagy esetleg csak egy szót, és elfogadták.
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Idén felvételt nyertem az Önök egyetemére, XY szakra, levelező munkarendű és költségtérítéses képzésre. Dolgozom, és a munkámat természetesen folytatni szeretném az egyetem mellett is. Mivel a fizetésem nem haladja meg az egy félév költségét, ezért jelen pillanatban nem áll módomban befizetni ezt az összeget.
Ezzel szemben októberben egy nagyobb összeghez jutok, hála a ____ [nem tudom, kitüntetés, munka, rokon, bármi, nem kell belemenni, csak lássák, hogy nem a levegőbe beszélsz], ezért arra kérném Önt, hogy élhessek a költségtérítés halasztásával október végéig.
Köszönöm előre is.
Tisztelettel,
XY
Nem hibátlan, összecsaptam, de remélem, kiindulópontnak azért nem rossz.
Sokat segítettél, nagyon szépen köszönöm!!!
Ment a zöld kéz!!!!!!
Én nem feltétlenül írnám ennyire személyesen le. Vagyis senkinek semmi köze ahhoz, hogy honnan lesz pénzed a tandíjra.
Írd meg, hogy jelen pillanatban nem áll rendelkezésedre a megfelelő összeg, viszont dolgozol, így előreláthatóan októberben minden probléma nélkül ki tudod fizetni.
VAGY max annyit írnék bele, hogy kedvezőbb legyen a helyzeted, hogy októberben szülők/rokonok tudnak kisegíteni, ezáltal akkor tudnád befizetni. Részletekbe ne menj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!