Munkaugyi kozpont altal inditott kepzesek jok?
Figyelt kérdés
Most itt pl. a hegesztoire gondolok... Nem tudom milyen hosszu a tanfolyam, ugy irtak, hogy 736 ora. Most az nem tudom, hogy 4 honap, 1 ev vagy tobb. Ezekkel a munkaugyis vegzettsegekkel ellehet helyezkedni, vagy csak az ilyen 2 evesekkel? Koszonom.2014. aug. 3. 22:45
1/3 anonim válasza:
Egy ismerősöm néhány éve elvégezte, utána azonnal talált is állást, de ő előtte is hegesztő volt, csak végzettség nélkül. Szerintem próbáld meg, elvégre miért ne? tanulsz is valamit, szakmád is lesz, "fizetést is kapsz" az utazást is fizetik, csupa előnyös oldala van.
2/3 A kérdező kommentje:
Es altalaban milyen hosszu egy ilyen tanfolyam?
2014. aug. 5. 00:53
3/3 anonim válasza:
Majd azt megmondják a munkaügyiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!