Jó döntés lenne esetleg az OE-Kandóra jelentkezni akkor is, ha a BME-re is meglennének a pontjaim?
Figyelt kérdés
Meglennének ugyan a pontjaim a BME-VIK-re is, de csak az alja (370-385 pont), ráadásul ebből 40 pont nyelvvizsga, ami szép ugyan, de nem oda tartozik közvetlen (tehát nem matek, fizika, szakmai), ráadásul ismerem magam, nem vagyok az a törekvős, odaszánt típus. Illetve a BME-re nem bekerülni dicsőség, hanem elvégezni. Meg mintha jobban is tetszene a Kandó, hogy gyakorlatiasabb, illetve a szakirányok.
Szóval nagy hülyeség lenne nem a BME-re mennem? Mert mondják, hogy az a legelismertebb, elit, stb.
Szerintetek?
2014. júl. 31. 21:23
1/5 anonim válasza:
én is a kandót irtam első helyre pedig simán felvettek volna bme re is csak én utálom pöstöt
amúgy a kandó is nagyon nehéz ne félj
3/5 A kérdező kommentje:
Első: gondolom, hogy nehéz, de csak nem olyan szopatós, mint egy BME. Második: Ha az óbudai telephelyre megy, az is jobb lehet egy fokkal, ha utálja Pestet, de Fehérváron is van képzés egyébként. A BME az csap Bp-n van.
2014. júl. 31. 22:00
4/5 anonim válasza:
nekem budapesttel van gondom, szerintem egy zsúfolt kula szfvár viszont ahhoz képest tök nyugis
5/5 anonim válasza:
Bme egy elméleti magolós sz@r, ide ne menj. Viszont papiron sokat er a diplamája, pedig nem ad akkora valós tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!