Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egerben az EÜISZ milyen iskola?

Egerben az EÜISZ milyen iskola?

Figyelt kérdés
Turisztikai szervező és értékesítő szakra szeretnék jelentkezni,viszont nem tudom mit várhatok el az iskolától. Nyilván a weboldalukon 100 pozitívum van feltüntetve de a kérdés az lenne,hogy valóban így van-e vagy csak világolnak? Van valakinek saját tapasztalata velük kapcsolatban?

2014. júl. 30. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
és melyik gyorsétteremben szeretnél vele elhelyezkedni?
2014. júl. 30. 15:06
 2/10 A kérdező kommentje:
KFC vagy burger king
2014. júl. 31. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:
arra meg felesleges költeni az állam pénzét :)
2014. júl. 31. 13:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a jelenlegi helyzet az,hogy bármilyen végzettséged van Magyarországon nem tudsz belőle megélni. Örülök,hogy ennyire 'szíveden hordod a sorsom' de a kérdés nem az volt,hogy hol lehet elhelyezkedni ezzel a szakmával,hanem maga az eüisz mint oktatási intézmény milyen? ..
2014. júl. 31. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Tudod volt most pár éve egy válság, ami alaposan tönkretette a turizmust szóval jelenleg nem várják tárt karokkal a szervezőket meg értékesítőket, ennyi.

Egyébként meg lehet élni, mondjuk már akár emelt szintű szakképzéssel is, de jó lenne ha felsőfokú szakképzést, vagy alapképzést csinálnál inkább.

2014. júl. 31. 14:14
 6/10 anonim válasza:
Szerintem jó iskola én is most jelentkezek oda turisztika szakra. Van ott végzett ismerősöm ő dicsérte hogy jól tanítanak és most egy elég jó szállodánál dolgozik úgyhogy rossz nem lehet.
2014. júl. 31. 16:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem jelenleg teljesen mindegy milyen szakmát végzel nem élsz meg belőle Magyarországon úgy ahogy kellene. Külföld a cél,ott pedig virágzik a turizmus.
2014. aug. 3. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
szóval felsőfokon nyelveket is beszélsz?
2014. aug. 3. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
amúgy gépészmérnökként meg lehet élni példának okáéért
2014. aug. 3. 19:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Alapfokon németet,de ez tényleg nagyon alap. Középfokon angolt.
2014. aug. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!