Mit tudtok a Minerva Érettségizettek Szakközépiskolájáról?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem ebbe az iskolába de nem nagyon tudok semmit hogy milyen is ,kiváncsi vagyok olyan emberek véleményére akik járnak/jártak oda.2014. júl. 29. 17:56
1/6 anonim válasza:
Én nem jártam oda, de szerettem volna jeletkezni egyik ráképzésükre. Email-ben feltettem pár kérdést a taníttatásról, költségekről, és vérlázító stílusban válaszoltak! Kérdésemre, hogy mi mennyibe kerül, közölték hogy ne írjak többet és megfenyegettek, többek között azzal, hogy ha mégis akarok jelentkezni, akkor nekem már 150.00Ft-ot kell fizessek! Ezek után jobban beleástam magam a suli történetébe és nem sok jót találtam, kihasználják a törvényekben a kiskapukat és irreális összegeket kérnek el olyan képzésért, amiért cserébe taníttatást nem kapsz! Érdemes jelentkezés elött Fórumokon nézelódni! Én biztos, hogy soha nem jelentkeznék ide! Pénzmosoda, nem iskola!
2/6 anonim válasza:
Hoppá hoppá nagy felindultságomban látom te másik Minerváról kérdezel... ne haragudj! Én a MINERVA FELNŐTTKÉPZŐ KÖZPONTról írtam az elöbb.
3/6 anonim válasza:
Én jelentkeztem oda tavaly májusban, és augusztus végén még semmi infóm nem volt a suliról, hiába írogattam nekik e-mailt, telefonálgattam, semmi válasz. "Végső" esetben villámgyorsan jelentkeztem egy másik suliba (athéné - meg is bántam!), aztán november végén kaptam a minervából mailt, hogy nem indult semmi szak. :D szóval vicc. egy ismerősöm 3 éve oda járt, akkoriban még minden rendben volt vele, de manapság.....
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. aug. 5. 10:25
5/6 anonim válasza:
Én oda jártam. Nem igazán adnak használható tudást, néhány tanár kritikán aluli. Én nem ajánlom.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg most szűnik meg a Drégelyvár szakközépiskola, ezért most össze lesz vonva. Én is nézegetek melyik lenne jobb. Szerintetek melyik a legjobb képesítést adó suli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!