Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolci Egyetem kollégiumi...

Miskolci Egyetem kollégiumi jelentkezésével kapcsolatban lenne egy kérdésem. Tudnátok segíteni? Bővebben kifejtem.

Figyelt kérdés
Interneten kell pályázni, oly módon, hogy egy űrlapot kell kitölteni. Az egyetemnek van 3 "fajta" kollégiuma: E2-E6, E1, illetve UNI-Hotel. Én viszont a pályázatnál nem látok olyan lehetőséget, hogy meg lehetne jelölni, hogy melyikbe szeretnék kerülni. Mi alapján döntik el, hogy ki melyik kollégiumba kerül? Vagy ez csak egy összesített pályázat, és utánna a szoba kiválasztásnál lehet kollégiumot is választani?
2014. júl. 29. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is pont most csinálom, a pályázati státusznál van egy olyan, hogy "szobajelentkezés", talán ott lehet majd kiválasztani (bár nekem semmit sem csinál az a gomb, de még nem vagyok kész az űrlapkitöltéssel).
2014. júl. 29. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi. Amúgy közben meglett a kérdésemre a válasz.

Majd elbírálás után (15-e) a szobabejelentkezésnél kell először kiválasztani az épületet, majd az emeletet és végül a szobát.

2014. júl. 30. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Elsősöknek nem lehet választani szobát..

attól függ hogy melyik koliba kerülsz amiylen karrajársz..

pl Jogi kar azok az E/1-es kolit kapják :)

2014. aug. 5. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez komolyan így van? Mert pl. árban is vannak eltérések, oké, hogy nem sok (2000 forint, ha az Uni Hotelt nem nézzük), de azért jó lenne, ha mindenki eldönthetné, hogy legalább árban melyik kolesz jönne be neki jobban.

De ha abszolút semmi beleszólásom nincs ebbe a dologba, akkor legalább nem kell gondolkoznom, hogy E1-es vagy E2-E6-os kollégiumba jelentkezzek-e, mert már egy hete ezt próbáltam eldönteni.

2014. aug. 5. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

ez tényleg így van, én is csak most másodévesként választhattam szobát meg kolit..

elsőbe mindenkit karjának megfelelő helyre raknak.. :)

2014. aug. 5. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!