Most megyek 6. -ba, és szeretnék jelentkezni hatosztályos gimibe. A nyíregyházi Krúdy Gyula gimi, a debreceni Ady Endre gimi, vagy a szintén debreceni Fazekas gimi a jobb suli? (lent folytatom)
Nahát... a Krúdyba jártam, hatosztályos tagozatra :D Tavaly érettségiztem. Nagyon szerettem oda járni, nagyon jó iskola, jó tanárokkal. A közösségi életre sem lehet panasz.
Megnézheted, idén is benne volt a vidéki gimnáziumok top10 listájában, a 4. helyen, összesített listán 12. A Fazekas 10., összesítve 20. Az Ady elég hátul kullog. Szóval nem a levegőbe beszélek én sem :)
Hol laksz egyébként? Kollégista lennél vagy bejárós?
Köszi mindkettõtöknek a választ, sokat segítettetek. :)
2.: Nyíregyháza mellett lakok, egy Újfehértó nevû kisvárosban, kb.15 percnyire Nyiregytõl, ezért ha a Krúdyba felvennének, akkor (szerintem legalábbis) bejárós lennék, mert busszal is 30 perc az út, de az sem lehetetlen, hogy kolis lennék.
Azt pedig nem tudjátok megmondani, hogy hogyan készüljek a felvételire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!