A budapesti Szerb Antal Gimnázium milyen? Milyen a nyelvoktatás?
Nem nehéz, ha tanulsz.
A társaság a c osztályokban szuper, a többit nem tudom, de állítólag azok is nagyon jók. :)
Szia!
A Szerb nagyon király :D Jó közösség, tanárok, osztálytársak.
Ha nem vagy buta, be lehet kerülni, ha már bent vagy nem rettenetesen nehéz, de kell tanulni (nem véletlenül jók az érettségi átlagok) :D
Nyelvoktatás: Idén tucat angoltanár mellett egy anyanyelvi tanár is van. Nekem már nyelvvizsgám van (és még van hátra pár évem :D). A tanárok viszonylag jól tanítanak.
Humán-Reál: Mindkettő. A csoportbeosztások miatt a szintednek megfelelő csoportba kerülsz.
Társaság, hangulat: Családias, jó tanárok, gyönyörű park és épület, egyszerűen KIRÁLY :D
En imadom, pedig csak 3 hete jarok oda :D
Szuper osztaly, jo tanarok, iszonyatjo golyatabor es az epulet (na meg a park) is gyonyoru. Nem nehez, egyik osztalytarsamat a 60. helyrol (varolistan) vettek fel, szoval szerintem meg egy 4-4,3-as tanulo is bekerulhet, csak jol kell megirni a kozpontit.
A tarsasag nagyon normalis, intelligens diakokbol all, eddig mindenki kozvetlen es nagyon kedves.
Egyaltalan nem bantam meg, hogy a Szerbbe jottem, sot! En imadom, es csak ajanlani tudom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!