Hova menjek nyolcadik után? (a többi lent megtalálható)
Figyelt kérdés
Szeptembertől nyolcadikos leszek. Anya tegnap kezdte el mondogatni,hogy találjam ki hova akarok menni majd nyolcadik után,mert már nincs olyan sok hátra és ne akkor kapcsolódjak.
Mindenképpen koleszos leszek.
Nem szeretnék gimnáziumba menni. Erős Szakközép kéne.
Ja, és Somogy megyében.
Hobbim nincs. Igazából nem szeretek úgy különösebben valamit csinálni. Hetedikes év végi átlagom 4.4 volt.
És valami olyan munka kéne amiben jól el lehet helyezkedni.
Előre is köszönöm válaszaitok.
(EGEN, ezt a kérdést 02.44kor tettem fel. ) :)
#kollégium #szakközöp
2014. júl. 29. 02:43
1/6 A kérdező kommentje:
Kaposvár(!),Pécs,Fonyód,Székesfehérvár és nagykanizsai sulik jöhetnének szóba :/ :)
2014. júl. 29. 02:56
2/6 A kérdező kommentje:
mi az,hogy kapcsolódjak? Késő van már.
Javítanám, *kapkodjak !!
2014. júl. 29. 02:57
3/6 anonim válasza:
Ha nem tudod még milyen szakmát szerezz,mindenképpen érettségizz le,aztán majd el döntöd.Hülyén van ez megoldva,honnan tudhatná még egy 14 éves,hogy mivel akar foglalkozni egész életében?
4/6 A kérdező kommentje:
Válaszodat köszönöm,dobtam egy privit.:)
2014. júl. 29. 13:48
5/6 anonim válasza:
Szia!énis most állok döntés előtt, de énsem szeretnék menni gimnáziumba nekemis az átlagom 4.4 volt. Ha erős iskolát keresel akkor Balatonfüreden van Kétnyelvű idegenforgalmi szakközépiskola, énis majd ide szeretnék menni.
6/6 A kérdező kommentje:
Füred nekem messze van . Kommentbe írtam a településeket, és onnan szeretnék. Nagyon tanácstalan vagyok.:/
2014. júl. 29. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!