Budapesten jó gimnáziumok?
A Szerb Antal valamivel jobb mint a Szent László.
Persze mindkettőt veri a Fazekas, Apáczai, Radnódi, Szent István...
Hát azért a Szinyei nem épp ez a színvonal, de mindegy...
Én a Szent Lászlóba fogok járni, és ha nem is látok még bele a suli mindennapjaiba, azért talán tudok egyet s mást:)
Én tömkomra megyek, úgyhogy már most megkérdezem, hogy neked ott melyik tagozat szimpi, mert csak erről tudok úgy istenigazából beszélni:))
Általánosságban egy erős, jó hírű iskola, könnyű megközelíteni (Örsről a 3-as villamos konkrétan a bejáratnál tesz le), az Önkormányzatnak hála a környék is egyre szebb lesz, és az egész gimi olyan, mint egy kis ékszerdoboz<3
A nyílt nap teljesen korrekt volt, sokkal jobban tetszett, mint a többi gimiben, ahol voltam. Nem órákra mentünk be, hanem bejártuk az épületet, és diákok meséltek a tagozatukról a tanáraik hozzászólásaival kiegészítve:)
Rengeteg program van/lesz, amit fel is sorolok, remélem, hogy semmit sem hagyok ki: Kerti Party, Tojásbuli, Gólyatábor, Tanulmányi kirándulás(3nap), Gólyabál, Kampány, Lászlós hét, Lászlós nap, Szalagavató, most úgy írtam, ahogy eszembe jutott:D
Itt rengeteg infót találsz:
Itt kérdezősködhetsz a többiektől:
És fent, a Hírek,információk menüpontban, a Felvételi 2014/2015 részben olvashatsz még a tagozatokról:)
Remélem, segítettem, ha bármi van, nyugodtan kérdezz:)))
Úristen nagyon szépen köszönöm!:) engem angol szak vagy pedig láttam olyat hogy film és média szak
a tömegkom.-os milyen? meg még igazábol a szóbelire vagyok kiváncsi:)
Ha bármi kérdésed van, írhatsz privit, mert ha nem tudom, megkérdezem a nagyoktól:D :))
Ja igen tömkomon kevés fiú van(nálunk 3) viszont infón kevés lány(1) szóval valamennyire kiegyenlítődünk, viszont a folyamatos egymástól függés(forgatás=csapatmunka) miatt elég hamar közölték, hogy házi nyúlra mi pláne nem lőhetünk, de ezért jó, hogy ott van az évfolyam többi tagja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!