Jár (t) valaki innen a budapesti Fazekas Mihály Gimibe?
Meséltek róla egy kicsit? Milyen? Mennyire tartjátok tényleg elit iskolának? A tanítás maga sokat ad a gyermek számára, vagy inkább csak a követelmény a magas?
Mennyire versenyistálló típusú iskola?
A gyerekek milyenek? Gazdag családok? Vagy csak értelmiségi családok gyerekei?
Ha ti vagytok a gyerekek, vagy a szüleik, milyennek látjátok a diákokat? Kiemelkedően kreatívak és okosak?
Igen, én oda járok, matekra. Nagyon jó, én nagyon szeretem. Hát... az alapján, amit mostanában hallok más sulikról, talán tényleg "elit" suli lehet, bár ez igazából attól függ, hogy érted.
A tanítás nyilvánvalóan nagyon sokat ad, a követelmények is magasak persze, de nem muszáj halálra tanulni magad, hogy ne rúgjanak ki, vagy ilyesmi...
Nem úgy versenyistálló, hogy csak az a jó, aki versenyzik, hanem inkább úgy, hogy mindent megadnak a versenyhez. De mondom, ha nem akarsz, nem indulsz el semmin, vannak akik nem teszik, és ugyanúgy szeretik őket a tanárok, mint aki indul, ugyanolyan követelményeik vannak.
A diákok többnyire normálisak, kedvesek. Nyilván vannak gazdagabb meg kevésbé gazdag gyerekek is, de nem hangoztatja nálunk senki. A ruhákon meg ilyesmiken persze lehet látni, ha valakik gazdagabbak, de nem "menőznek" ezzel. Nyilván nem csak értelmiségi családok gyerekei vannak, a gyerekeket nézik a felvételin, nem a családját :)
Én gyerek vagyok, és hát... okosnak látom az osztálytársaimat, nagyon.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!