Az orvosi egyetemeken milyenek a kollégiumok?
Érdekelne,hogy mennyibe kerülnek havonta,hány ágyasak a szobák,van-e fürdőszoba,mennyire "kényelmes"?...
(A SOTE-ról tudom hogy ott csak két kollégium számít olcsóbbnak,így Pest esetében nálam csak az a kettő jöhet szóba.)
Tapasztalatok?Előre is köszönöm!
Vidék is érdekel? (Bocsi, lehet kicsit hülye vagyok, de nem sikerült kiszűrnöm a kérdésből:DD)
Szegeden két kari koli van.
Ez a "jobbik": [link]
Itt 3 ágyas szobák vannak, mindegyikhez külön fürdő.
Ez a másik: [link]
"A szobák többsége 4 ágyas, de akad 1 és 2 ágyas is. Minden szobában van hűtőszekrény. Emeletenként külön férfi és női fürdő, illetve WC. Minden emeleten egy közös konyha (gáztűzhely, mikrohullámú sütő) és tanulószoba. Minden szinten automata mosógép. Büfé üzemel az épületben, főként élelmiszer kapható, illetve ami egy kollégistának nap mint nap kellhet."
Az ár úgy tudom szociális helyzettől függ, de pontos árat sajna nem tudok, mert nem vagyok kolis. Emiatt a szobák kényelméről sem tudok mit mondani, bár ismerőseimet még nem hallottam panaszkodni:)
Szia!
Én a SOTE Balassa János kolijában lakom Pesten és 4 ágyas szoba, havi 10 ezer, ez jövedelem függő, ha nem vagytok pénzesek, akkor tuti csak 10-et kell fizetned. Hatalmas a kolis, társasági élet, remek szórakozási lehetőségek, büfé, meleg konyha és sok buli móka és kacagás. :D Én csak azt ajánlom!!!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!