Felvettek pszichológiára a Károlira. Hogy jutok el majd oda? Milyen a környék?
Én városi közlekedéshez a google útvonaltervezőjét szoktam használni, mert pl. Budapesten belül pont benn van az is, hogy milyen metróval / busszal / villamossal etc. jutsz el városon belül akárhova.
Voltam így egyszer az ELTE BTK-n vendégként és csak annyi volt, hogy amikor kiszálltam a metróból megkérdeztem egy fiatalt, hogy merre van a BTK, mert az a térképen már nem látszik, hogy melyik irányban keressem és rögtön helyre tett. :-)
A Károli BTK is egyébként ott van a környéken, az ELTE BTK-tól nem messze, ha jól emlékszem.
A környékkel semmi baj nincsen, Budapest szélén van, a madár sem jár arra. Na jó, aki egyetemista vagy a mellette lévő cukrászdát szívleli, az igen.
Árpád-hídtól megy volánbusz, az esztergomi (800) 100%, hogy ott megáll, és mivel Budapesten belül közlekedsz, nem kell jegyet váltanod rá, ha van BKK bérleted. Szerintem az ürömi, pilisvörösvári volánbuszok is megállnak, könnyen kiderítheted ezt a volan.hu-ról.
Emellett természetesen BKV-val is megközelítheted, megáll ott a 218, 260, 260A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!