Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megéri elmenni a Miskolci...

Megéri elmenni a Miskolci Egyetem gólyatáborába?

Figyelt kérdés

2014. júl. 27. 12:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én szeptemberben már a harmadik évem fogom kezdeni Miskolcon. Kicsit tartottam a gólyatábortól mert én is mint sokan mások tartottam a piálós szivatós feladatoktól. Én nagyon jól éreztem magam, olyan 10-15 fős csapatokba voltunk osztva, 3 felsőbb éves csapatvezetővel. Egy hét alatt annyi emberrel megismerkedtem, mint előtte soha. Mikor odamentem nem voltam az a nagy ivó, ezért kicsit féltem az ilyen feladatoktól, de egyébként abszolút nem az ivásról szól a látszat ellenére. A reggeli pálinka igaz, de a harmadik napon már meg sem éreztük csak kitöltötték és már lent is volt :D. Ivós feladatok pedig nem is nagyon voltak, csak a kocsmatúra amikor is 6 állomáson kellett feladatokat teljesíteni, és előtte vmit inni. De pl. sok lány egyáltalán nem ivott, én 2-3 eü-s lány helyett ittam minden állomáson.

Én nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki elmennyen egy ilyen eseményre, mert akikkel ott megismerkedsz, sok esetben míg odajársz ők lehetnek talán a legjobb barátaid. Én sok volt csapattársammal nagyon jóban vagyok, és az egyik csapattárs lánnyal még jártam is pár hónapot.

Kicsit hosszúra sikerült :D de a lényeg, hogy nagyon megéri elmenni.

2014. júl. 31. 16:53
 12/12 anonim ***** válasza:
A harmadik nap már magadtól fogod kérni a jó reggelt pálinkát mert jobban ébren tart mint egy liter kávé.
2015. aug. 6. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!