Van itt olyan, akit a Kaposvári Egyetem nappalis csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakára vettek fel?
Igen, koleszos vagyok, a csukásban. Nem rossz végülis, de vannak nagyon kicsi szobák.. Én is kicsiben vagyok :/ A fürdő nem valami szép.. Elég gusztustalanok a zuhanyzók, de meg lehet szokni. Egyébként általában jó a hangulat a koleszban, mindenki barátságos :) De azért az új kolesz szerintem sokkal jobb, természetesen a nagyobb szobák és a saját fürdő miatt. Az a kolesz egyébként sokkal csendesebb, ott a legtöbben bevonulnak a szobájukba és nem igazán hallani őket, míg a csukásban mindig pörög az élet :)
Pénteken tényleg ritkábban vannak órák, de előfordul az is. Első félévben nekem volt órám péntek reggel is. Igazából nem törvényszerű, hogy a hét eleje húzósabb, van akinek nem. De azért általában tényleg így van :)
A vizsgák között vannak húzósabbak is, de összességében nem mondanám vészesnek (eddig).
Köszönöm hogy válaszolsz! :)
Én is koleszos lennék, ha minden jól megy és felvesznek. Akkor gondolom jó a társaság. :) Szobatársakkal jól kilehet jönni?
Még ha nem gond egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a tapasztalatod Kaposvárral? sokan óvva intenek, mert hogy jobb ha nem mászkálok egyedül. De szerintem ezt minden városra el lehet mondani... Tényleg annyira para vagy azért normálisan élhető? :)
Hát a szobatárs-kérdés szerencse dolga.. Nekem az első szobatársam szörnyű volt, de aztán szerencsére sikerült cserélnem, így most egy régi ismerősömmel vagyok. De ismerek olyat is, akinek a szobatársa a legjobb barátnője lett. Szóval ez tényleg változó..
A várossal szerintem nincs semmi gond, én gyakran járkálok egyedül este is és soha semmi gond nem volt (lekopogom :D ). Szerintem semmivel sem veszélyesebb város, mint a többi :)
Szívesen válaszolok, nyugodtan kérdezz csak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!