Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan lehet a Debreceni...

Hogyan lehet a Debreceni Egyetemen az első évet halasztani?

Figyelt kérdés
Nem kérek olyan kommenteket hogy miért akarsz stb, aki tudja az írjon :D Mellesleg azért akarok halasztani, hogy a technikusi képzést el tudjam végezni :)

2014. júl. 25. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Ahogy tudom csak kivételes helyzetekben engedik, hogy passzív félévvel kezdj (technikusi képzés nem valószínű, hogy ide sorolandó).
2014. júl. 25. 23:18
 2/9 anonim válasza:
beiratkozol, és a neptunban passzívra állítod a féléved. de abban én sem vagyok biztos h már rögtön az első évnél engedik
2014. júl. 25. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy ismerosomet felvettek a szakunkra,de nem idenakart jonni elsosorban,o siman le tudott passzivalni.
2014. júl. 26. 04:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Írj egy kérvényt, hogy pasziválni szeretnél
2014. júl. 26. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Melyik karon?
2014. júl. 26. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
TTK
2014. júl. 26. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom elsőévesként mennyire lehet, de érdeklődj telefonon, az biztos. Emailre sokszor lassan válaszolnak.

Ha már lenne mondjuk 2 féléved, akkor gond nélkül kapnál akár 4 félév halasztást, de gólyaként, nem tudom...

2014. júl. 27. 21:25
 8/9 anonim válasza:

A TTK-n engedik. Csak annyi a teendő, mivel 2 félévet akarsz halasztani, hogy kérelmet kell beadni. Ez (ha jól emlékszem) a ttk.unideb.hu oldalról letölthető. Kinyomtatod, kitöltöd, majd beiratkozáskor leadod. De ezt az egyetemi tájékoztató levélben is olvashatod majd. Nekem és több ismerősömnek is engedélyezték a halasztást. (Tavaly felvételiztünk.)

Egyébként gratulálok! :D

2014. júl. 28. 16:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !!!! Hasznos válasz volt !! :D
2014. júl. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!