Át lehet jelentkezni egyik egyetemről egy másikba? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Az Elte tanítóra jelentkeztem elsőnek, de lecsúsztam egy ponttal. Felvettek viszont a Károli Gáspár Református Egyetemre, Felsőfokú szakképzésre szociális munkára. Nem nagyon szeretnék odajárni, és irritál ez az egy pont. Van rá bármi lehetőség, hogy átjelentkezzek az elte tanítóra? Mi ennek a módja? felső fokúról lehet egyáltalán alapképzésre? Köszönöm a válaszokat!2014. júl. 24. 23:21
11/12 anonim válasza:
Az átjelentkezés rizikós, vagy átvesznek vagy nem. Egy próbát TALÁN megér. Én jártam egy évet egyetemre, közben eldöntöttem, hogy egy kalap sz.r, és én elmegyek máshova. Felvételiztem az új suliba, mint aki most lesz majd elsős. Felvettek, és már a szívem választottján tanulok. Nem kell itt átjelentkezgetni, legalábbis szerintem.
12/12 anonim válasza:
Ja, és én úgy tudom, hogy okj-t nem számítanak be semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!