Hogyan néz ki belülről egy bsc oklevél? Nem találok neten képet rá és hirtelen nagyon kíváncsi lettem. Ha nem túl nagy kérés esetleg valaki rakna fel képet persze személyes adatokat húzza ki feketével.
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 22:38
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
én is pont így kerestem, akkor ezek az 1 A4-es oldalak azok :D?
2014. júl. 24. 22:43
3/7 A kérdező kommentje:
de egyébként amelyikre azt írták címnek hogy oklevél arra nem írták hogy diploma, az létezhet hogy diploma alatt most azt értjük amit ms után adnak, bs után meg egy ilyen oklevelet? csak köznyelvben úgy van megszokva hogy bs is diplomát ad csak az kisebb fokozat de egyébként rendes diploma az ms? azért gondolkodtam el ezen mert bs sorány szakdolgozatot ír az ember, míg ms alatt diplomamunkát
2014. júl. 24. 22:49
4/7 anonim válasza:
Igen, ez a diploma. Ebből van angol nyelvű, ezt teszik bele egy bársony borítóba, balra az angolt, jobbra a magyart.
5/7 A kérdező kommentje:
[link] az előbbi agymenés hülyeségnek bizonyult, csak érdekes hogy nem írták rá hogy diploma, meg általában kívülről is azt írják rá hogy oklevél és sehol nem tüntették fel hogy diploma ez összezavart :D
2014. júl. 24. 22:51
6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséget
2014. júl. 24. 22:52
7/7 anonim válasza:
Nincs ilyen megkülönböztetés, és ez a szakdolgozat/diplomamunka megkülönböztetés is hagyomány lehet. Mi mérnöki BSc-n egymás között szakdolinak hívtuk, ráíratni és az összes hivatalos dokumentumban diplomamunkának hívták.
Egyik srác beköttette, és ő Szakdolgozatot nyomatott rá arany betűkkel, hát majdnem felnégyelték érte :D
Ahogy a diplomáról is oklevelet kapsz, de az még diploma BSC-n és MSC-n is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!