Egyetem! Ha 2012-ben kezdtem az alapszakot, ami 3 éves és később tanári msc-re szeretnék menni, akkor már nem is mehetek a 4. évben, ha véletlenül csúszok valami miatt?
Figyelt kérdés
Mivel ugye be lett vezetve az osztatlan tavaly, és elvileg az utolsó bolognais tanári rendszerű csoport kifut jövőre, de mi van, ha valaki egy évet csúszik? Esélye sem lesz a tanár mscre, mert nem hirdetnek? Vagy egy pár évig még fognak hirdetni? (2,5 éves tanár msct)2014. júl. 24. 20:35
1/2 anonim válasza:
Hát, 2016-ban hirdetik az utolsót, szóval még lehet esélyed.
2012/2013: első éves vagy
2013/2014: másodéves vagy
2014/2015: harmadéves vagy
2015/2016: negyedéves vagy
és a 2016/2017-es tanévtől még indítanak tanári mestert. Szóval még van esélyed. :-)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megnyugodtam :)
2014. júl. 25. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!