Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik a valószínűbb ilyenkor,...

Melyik a valószínűbb ilyenkor, hogy több embert felvesznek, vagy hogy senkit sem?

Figyelt kérdés

Mesterképzésről lenne szó. Hárman felvételiztünk, mind a hárman ugyanannyi ponttal rendelkezünk, viszont csak egy hely van. Ilyenkor hogy oldják meg a helyzetet?

Tudom, már egy csak egy nap van, de érdekel, van-e erre valami hivatalos módszer, vagy volt-e már valaki hasonló helyzetben, és a többi, és a többi.

2014. júl. 23. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
mindet
2014. júl. 23. 21:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hiába kerestem, nem találtam semmi erre vonatkozó szabályt, esetleg valaki tudna nekem linkelni?

És tudom, tudom, már kevesebb, mint 12 óra, de nagyon idegesít ez a helyzet. :D

2014. júl. 24. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez egy valós helyzet vagy elméleti kérdés? Létezik olyan szak ahova 1 embert vesznek fel? (minek indítanának szakot 1 db embernek) Ha létezik ilyen szak, akkor honnan tudod a többiek pontszámát?
2014. júl. 24. 10:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Valós, egy embert vesznek fel államilag támogatottra. Ismerjük egymást, innen tudom az eredményeiket.
2014. júl. 24. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Melyik egyetem, melyik szak? Előző években ez hogy volt nem tudod?
2014. júl. 24. 11:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos azt nem találtam meg, hogy előző években mennyi volt minimum-maximum, hogy hány embert vehetnek fel, így nem érzem, hogy sokkal előrébb lennék. 2011-ben négy embert vettek fel, 2012-ben és 2013-ban viszont már csak egyet.
2014. júl. 24. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi lett :)
2014. júl. 24. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Írd meg mi lett léci?
2014. júl. 24. 20:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Felvettek, egy másik felvételizőnek végül nem ez volt az első helye, így őt máshova vették fel, a harmadiknak írtam, de még nem válaszolt, viszont a pontok alapján ő is bent van, de nem tudom, sorrendben neki az első volt-e végül.

A ponthatár a pontszámunk volt. Hála az égnek.

Köszönöm mindenkinek, aki írt, segített, kérdezett, tündérek vagytok!

2014. júl. 25. 09:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól van akkor! Ügyes vagy, sok sikert a tanulmányaidhoz! :)
2014. júl. 25. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!