Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Szinyei Merse Pál Gimnázium-...

A Szinyei Merse Pál Gimnázium-ról tudnátok infókat adni?

Figyelt kérdés
A lányom most megy nyolcadikba, és továbbtanulásnál a bp-i Szinyei Merse Pál Gimnázium is felmerült. Elsősorban NYEK vagy nyelvi tagozat érdekelne. Milyen a nyelvoktatás, melyik nyelv erős? Akik oda jártok: cca milyen szintre juttok el érettségiig? Mennyi volt idén a ponthatár? Cca mennyi vitt ponttal / átlaggal van esély oda bekerülni? Minden infó érdekel, köszi előre is!

2014. júl. 18. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom a nyelvi előkészítőt,oda jártam. Inkább a nyelvi osztályt ( vagy hogy mondjam :D) ahol németet,franciát és spanyolt tanulnak az angol mellett.
2014. júl. 18. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2014. júl. 19. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sem ajànlom,a Kölcsey sokkal erösebb,èn oda jàrok:)

Amúgy ott van a Szînyeitöl pàr utcànyira lejebb

2014. júl. 20. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem mar nem olyan jo suli mint regebben volt:/, pl az nem jo jel h iden egy evfolyamtarsamat kemyeny 44 ponttal felvettek oda.. inkabb a Xantus, Madach ha francia akk erosen ajanlom a Kolcsey-t:)remelem segitettem:)
2014. júl. 21. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igen segítettetek! Már alakul a sorrend. :-)
2014. júl. 22. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!