Mikor kell jelentkezni gólyatáborba és hogyan? (neptun? )
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 24.-én jön meg, hogy felvettek e vagy sem, de akkor megkapjuk a neptun kódot is amivel gólyatáborba tudunk jelentkezni? Mert gyorsan elkapkodják a helyeket és félek, hogy lemaradok mert 26.-ig nyaralok.2014. júl. 17. 16:24
1/3 anonim válasza:
HÖK szervezeti a GT-t, semmi köze a sulis dolgokhoz, amiket neptunon kell intézni.
2/3 anonim válasza:
24-25 én jön egy email egy linkkel ahol jelentkezni lehet. Minél hamarabb utalod a számlára az árat annál biztosabb a helyed
3/3 anonim válasza:
Érdemes minél hamarabb befizetni rá és jelentkezni, mert eszerint alakítják a sorrendet.
Tényleg kapsz majd egy linket, amin meg kell majd adnod a szükséges adatokat, de mindent leírnak majd részletesen, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!