A motivációs levelet, önéletrajzot, tudományos tanulmányt csak az intézménynek kell elküldenem?
Figyelt kérdés
És a felvibe csak az oklevél, esetleg még a leckekönyv másolatát, meg az egyéb, többletpontokat igazoló doksikat kell csak feltöltenem?2014. júl. 17. 10:32
1/7 anonim válasza:
Mindent fel kell tölteni a felvibe..de már rég letelt a határidő.
2/7 A kérdező kommentje:
Jövőre felvételizek...
2014. júl. 17. 11:41
3/7 anonim válasza:
oké...csak ezt a kérdést pont 7 nappal a idei határidő letelte után tetted fal..
"tudományos tanulmány" nem szükséges felvételihez sehova..ilyen kategória nincs..
4/7 A kérdező kommentje:
Az ELTE BTK mesterre kérnek azt is... Egyébként közben megtaláltam az infót, hogy a motivációs levelet és az önéletrajzot az intézménynek kell elküldeni. (Ha esetleg más idetévedne...)
2014. júl. 17. 12:49
5/7 A kérdező kommentje:
(Ja, mindez mesterre jelentkezésnél érvényes!)
2014. júl. 17. 12:50
6/7 anonim válasza:
Tévedsz..elég fura a helyzet ebből a szempontból..a motivációs levelet és az önéletrajzot valóban kérik külön az intézmények..de a felviben is megvan a maga rovata, így feltöltöttem. Én idén jelentkeztem mesterre..
7/7 A kérdező kommentje:
Értem... A felvin mondjuk ezt írják:
"E dokumentumokat közvetlenül a felsőoktatási intézménynek kell megküldeni, az Oktatási Hivatalnak nem."
De akkor csatolom.
2014. júl. 17. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!