Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van valaki aki idén (2014)...

Dani333 kérdése:

Van valaki aki idén (2014) jelentkezett az NKE HHK valamelyik szakára? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Én is idén jelentkeztem és vezetői logisztika és üzemeltetés szakokra adtam be a jelentkezésem továbbá a fizetős biztonság és védelempolitika szakra. A pontszámokat a felvi.hu csak a biztonság és védelempolitika szakra számolta ki a fenti háromnál 0! pontot ír! Tudvalaki erre magyarázatot adni?
2014. júl. 16. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Hello!

Én is Logisztikára adtam be elsőnek + jogra eltére.

Kiirtam énis egy kérdést ezzel kapcsolatban amúgy, de nem kaptam választ.

Jogra megvan a pont.

Viszont utána olvastam és szerintem az lehet a gond hogy az NKE még nem küldte el az alkalmasságink eredményét a felvinek ezért 0 pont.

Szóval szerintem 1-2 napot várni kell aztán ott is ottlesz hogy megfelelt és akkor meglesznek a pontjaink.

Legalábbis ha nem lesz 2 napon belül változás én akkor hívom fel őket.

2014. júl. 16. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ sikerült megnyugtattál. Azt még megkérdezhetném hogy neked az érettségire adott-e a pontot a logisztika szak vagy ott is lenullázta? Remélem érthetően írtam. Én már holnap délután intézek egy telefont szerintem biztos ami biztos nyakunkon a ponthatár.
2014. júl. 16. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Üziből ezt kihagytam, de nekem is levan az is nullázva.

Mivel a jogászra mutatja a pontom ezért gondolom semmi gáz nincs, de énse nagyon értem mivan...

Megkérdezhetnéd hogy kb mikorra várható hogy elküldi az NKE az alkalmassági eredményét nekik hamár ugyis felhivod őket.

Majd ha felhivtad őket jelezd hogy mitmondtak légyszi! :)

2014. júl. 16. 21:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké majd itt tudjuk tartani a kapcsolatot.
2014. júl. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!