Akik NKE-HHKra jelentkeztek, Efelvin nektek is azt írják hogy 0 pontotok van?
Most lett kiszámolva a pontom, és mindenhova máshova ahova jelentkeztem, rendesen 416 pontom van ahogy számitottam, de az NKE-HHK szakokra 0 pontot jelez.
Az alkalmassági vizsgának még nincs ott a megfeleltje, ez lenne a probléma?
Ezt irja egyébként:
Pontszámítás indoka: Kötelező saját vizsga eredménye nincs rögzítve
Inkább itt kérdezősködök mint hogy feleslegesen hivogassam a felvit.
# 1 vagyok
részleteknél azt irja erre a szövegre hogy a suli még az eredményeket nem küldte el a felvételi nyilván tartásba
416-al az leszek ami lenni akarok.
Az NKE-re 360-400 körüli ponthatár van
A Katonai vezetői szakra idén 380-400 körüli ponthatár várható.
Ha pedig nem tudsz érdemlegeset hozzászólni a kérdéshez akkor ne szólj egyáltalán.
Bocsánat, ha megsértettem az egódat. :)
Arra szerettem volna utalni, hogy ennyi ponttal bejuthatnál olyan helyre is, amelyik többet fizet mint a honvédség! De tudom, nem minden a pénz!
Nem az egómat sértetted, szó sincs róla. Nem vagyok sem egoista sem nagyképű.
Csak már elegem van azokból az emberekből akik azzal élik ki magukat hogy az MH-t húzzák le.
És valóban. Nem minden a pénz. Inkább keresek havi 170e nettó kezdőt és élvezem amit csinálok, mint hogy keressek 200at de utáljam az egészet. :)
Jogos!
A családomban van pár egyenruhás, így van rálátásom a dologra.( azért nem fenékig tejföl a hivatásos élet ) De azért remélem, hogy ősszel találkozunk, és nem csalódunk majd a választásunkban!
Nekem csak ismerőseim vannak akikkel beszéltem erről.
Tudom hogy nem lesz egyszerű de talán pont ez a lényeg. A kihívás. Már amennyit nyújt.
Hallottam olyat is hogy alapkiképzésen a futás minimális, és csak néhány embernek nagyon nehéz az egész.
Hát kiváncsi leszek.
Énis remélem hogy találkozunk. :)
Nekem már látszik, Nézz rá te is!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!