Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik NKE-HHKra jelentkeztek,...

Akik NKE-HHKra jelentkeztek, Efelvin nektek is azt írják hogy 0 pontotok van?

Figyelt kérdés

Most lett kiszámolva a pontom, és mindenhova máshova ahova jelentkeztem, rendesen 416 pontom van ahogy számitottam, de az NKE-HHK szakokra 0 pontot jelez.

Az alkalmassági vizsgának még nincs ott a megfeleltje, ez lenne a probléma?

Ezt irja egyébként:

Pontszámítás indoka: Kötelező saját vizsga eredménye nincs rögzítve

Inkább itt kérdezősködök mint hogy feleslegesen hivogassam a felvit.

2014. júl. 16. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem is a bkf fotóra és mozgóképre 0-át ir. remélem megoldódik a probléma
2014. júl. 16. 21:05
 2/13 anonim ***** válasza:

# 1 vagyok

részleteknél azt irja erre a szövegre hogy a suli még az eredményeket nem küldte el a felvételi nyilván tartásba

2014. júl. 16. 21:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, énis láttam. Csak gondoltam ez egyszerre lezajlik, nem az van hogy ide van pontom oda meg később lesz...
2014. júl. 16. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:
416-al egyenruhás szeretnél lenni? :)
2014. júl. 17. 17:46
 5/13 A kérdező kommentje:

416-al az leszek ami lenni akarok.

Az NKE-re 360-400 körüli ponthatár van

A Katonai vezetői szakra idén 380-400 körüli ponthatár várható.

Ha pedig nem tudsz érdemlegeset hozzászólni a kérdéshez akkor ne szólj egyáltalán.

2014. júl. 17. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Bocsánat, ha megsértettem az egódat. :)

Arra szerettem volna utalni, hogy ennyi ponttal bejuthatnál olyan helyre is, amelyik többet fizet mint a honvédség! De tudom, nem minden a pénz!

2014. júl. 17. 18:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem az egómat sértetted, szó sincs róla. Nem vagyok sem egoista sem nagyképű.

Csak már elegem van azokból az emberekből akik azzal élik ki magukat hogy az MH-t húzzák le.

És valóban. Nem minden a pénz. Inkább keresek havi 170e nettó kezdőt és élvezem amit csinálok, mint hogy keressek 200at de utáljam az egészet. :)

2014. júl. 17. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Jogos!

A családomban van pár egyenruhás, így van rálátásom a dologra.( azért nem fenékig tejföl a hivatásos élet ) De azért remélem, hogy ősszel találkozunk, és nem csalódunk majd a választásunkban!

2014. júl. 17. 18:47
 9/13 A kérdező kommentje:

Nekem csak ismerőseim vannak akikkel beszéltem erről.

Tudom hogy nem lesz egyszerű de talán pont ez a lényeg. A kihívás. Már amennyit nyújt.

Hallottam olyat is hogy alapkiképzésen a futás minimális, és csak néhány embernek nagyon nehéz az egész.

Hát kiváncsi leszek.

Énis remélem hogy találkozunk. :)

2014. júl. 17. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem már látszik, Nézz rá te is!

:)

2014. júl. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!