Szegedi kollégium?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) szeptembertől SZTE-ÁOK-ra fogok járni és vacilálok h albérletbe vagy koleszba menjek. Nem szívesen laknék több ágyas szobában, ezért húzok egy kicsit az albérlet felé, de olvastam h az Öthalmi Diáklakásokban vannak egy ágyas szobák is. Más koliban is vannak egy ágyas szobák? És mi a vélemény az Öthalmiról? Tényleg úgy van h első évesnek nincs sok esélye egy ágyasba kerülni?

2014. júl. 16. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esély egyszobásba kerülni elsőévesként, oda inkább a mesterszakosok kerülnek be. Elsőévesként valószínűleg háromágyasba kerülsz. Egyébként jó kis koli, csak messze van a városközponttól, de viszonylag sűrűn járnak a buszok.
2014. júl. 16. 15:41
 2/2 Kromosome ***** válasza:
100%

Öthalomba járok, és sajnos igen, ahogy az előttem szóló mondta, az egyágyasba az esetek 95%-ban PhD-sok kerülnek és seniorok. A kollégium maga nagyon jó, igazán örvendetes, hogy konkrétan egy külön lakásod van, amivel 2 illetve 4 (vannak három- és hatszemélyes lakások) emberen osztozol, nem pedig egy kis "luk", mint a legtöbb karközi kollégiumban.

Az utazást meg kell szokni, félóránként jár a 79-es, de csak este 22:20-ig, utána taxi vagy gyalog - és ugyanez a helyzet a visszaúttal is, az ember vagy megvárja az első buszt (van egy távolsági, fél négyes indulással), vagy hazagyalogol (kb. 5-6 km-re a belvárostól).

ÁOK-sként lehetőséged van orvosis koliba is menni, az Apáthy például ott van a Dóm mellett, szóval gyakorlatilag a belvárosban.

Én az Öthalmit nem bántam meg, ha nyugodt környezetre, viszonylag nagy térre vágysz és az utazás nem gond, bátran gyere ide! ;)

2014. júl. 19. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!