Szegedi kollégium?
Öthalomba járok, és sajnos igen, ahogy az előttem szóló mondta, az egyágyasba az esetek 95%-ban PhD-sok kerülnek és seniorok. A kollégium maga nagyon jó, igazán örvendetes, hogy konkrétan egy külön lakásod van, amivel 2 illetve 4 (vannak három- és hatszemélyes lakások) emberen osztozol, nem pedig egy kis "luk", mint a legtöbb karközi kollégiumban.
Az utazást meg kell szokni, félóránként jár a 79-es, de csak este 22:20-ig, utána taxi vagy gyalog - és ugyanez a helyzet a visszaúttal is, az ember vagy megvárja az első buszt (van egy távolsági, fél négyes indulással), vagy hazagyalogol (kb. 5-6 km-re a belvárostól).
ÁOK-sként lehetőséged van orvosis koliba is menni, az Apáthy például ott van a Dóm mellett, szóval gyakorlatilag a belvárosban.
Én az Öthalmit nem bántam meg, ha nyugodt környezetre, viszonylag nagy térre vágysz és az utazás nem gond, bátran gyere ide! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!