Járhat a rendszeres szociális ösztöndíj? Mennyi az összege kb? (Debreceni Egyetem)
koli.unideb.hu
Oldalt a hasznos információkra katt
Az egész egy kalap tudjuk mi.
Van egy ponthatár, amit ők állapítanak meg, ne kérdezd honnan, nem tudni. Miután beadsz minden lapot, az alap adatok alapján néznek egy pontot, és csak utána veszik számításba, ha mondjuk árva/félárva/sérült stb vagy. Illetve, az első két félévben még meg is kaphatod a szociálist, mivel azt mondták, akkor mindenkinek megadják, de a következő évben már az újfajta számolásukkal jöttek. Én legalábbis már nem kaptam a 3. és 4. félévemre, holott, az első 2ben kaptam.
Szóval, szar az egész.
VISZONT!
Van az egyetemnek egy egyszeri szociális támogatása a másik mellett, amit mint írtam egyszer lehet megkapni. Ez ha jól emlékszem 10-50E között mozog. Ezt mi alapján adják, szintén nem tudom.
Ezenkívül van sport és művészeti ösztöndíj. (Erről semmit nem tudok, csak, hogy van)
Remélem segítettem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!