ELTE-BGGYK gyógypedagógia ponthatára valószínű, hogy 400 fölött lesz?
Figyelt kérdés
elég sok a jelentkező, és első helyen is sokan jelölték, eddig még sosem volt 400 fölött, pont idén?2014. júl. 15. 16:04
1/12 anonim válasza:
Remélem, hogy nem. 398 pontom van kb, szóval remélem, hogy ez alatt lesz. Tavalyhoz képeste egyébként szerintem durva húzás lenne, szóval nem hiszem...
2/12 anonim válasza:
Én is oda készülök, bár nekem a vártnál magasabb pontszámom lett (410), de szerintem nem lesz magasabb, mint 400...sosem volt, és mivel tavaly is azt hiszem 383 volt a ponthatár, azért 17 pontos emelés elég durva lenne.
3/12 anonim válasza:
Reméljük nem, de azt is, hogy legalább a tavalyihoz képest 1 ponttal lejjebb viszik :)Mindenkinek ilyen sok pontja van?
5/12 anonim válasza:
Remélem 390-nél nem lesz több :))
6/12 anonim válasza:
Szerintetek költségtérítésesen mennyi pont kellesz kb.?
7/12 anonim válasza:
Nekem 429 van, de így is parázok :(
8/12 anonim válasza:
Naaa,kit vettek fel? Én bent vagyok! :O :)
9/12 anonim válasza:
nekem elszámolta a rendszer, de elvileg pipa :) levelező tuti már :))
10/12 anonim válasza:
1 azaz 1 ponttal maradtam le a nappaliról, de a levelező megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!