Nektek már kiküldték a tankönyvcsekket (gimis)?
:) Úgy értem, nekem kiküld a tankönyvkiadó egy csekket a tankönyvek árának összegével, azt a postán kell fizetni, én kifizetem, odaadják a kisebbik részét a csekknek (nem tudom mi a neve), lepecsételve, hogy kifizetted. Nekem azt el kell vinnem a suliba a tankönyvosztáskor, csak akkor adják oda, ha én odaviszem. Mondom a nevem, odaadják a megrendelési papírt (talán ez a számla, amire gondoltál?) és ellenőriznem kell, hogy minden tankönyvem megvan-e, amit rendeltem.
Tavaly a befizetési határidő július vége volt, és csodálkozok, hogy még nem küldték ki nekem, pedig a rendelési lapon a cím rendben volt. :)
Látom, még nem érkezett meg senkinek, még elbírálják az adatokat: [link]
Megnyugodtam, azt hittem, csak nekem nem lett kiküldve :)
ja bocsi, nálunk máshogy működik, csak el kell menni érte és a többit az iskola intézi
1. voltam
4-es válaszoló: egy hódmezővásárhelyi református gimnáziumba :) (csak egy van belőle)
5-ös válaszoló: köszönöm :)
1-es válaszoló: ja, szerintem minden iskolába máshogy intézik, tisztára össze van kutyulva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!