Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan kell átjelentkezni...

Hogyan kell átjelentkezni esti tagozatra? (gimi)

Figyelt kérdés
Be kell mennem a mostani sulimba? Ott hogyan kell ezt elintézni?
2014. júl. 10. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én úgy tudom, hogy az esti tagozat csak felnőtteknek van (felnőttképzés). Ezt a szöveget találtam, tudom ez nem gimnázium, de szakképzésre jelentkezés:

"Nappali tagozat: szakiskolai nappali képzésre a 16. életévének betöltése után jelentkezhet, és a képzést a 23. életév betöltéséig be kell fejeznie.Az első iskolarendszerű szakképesítés megszerzése ingyenes.

Esti tagozat: az esti képzésben részt vevők jelentkezésének alsó korhatára 18 év, felső korhatára nincsen. Esti tagozaton az oktatási napok szintén hétköznapra esnek, de heti 3 délutáni alkalommal folyik a képzés."

Dehát erről persze csak maga a suli fog korrekt tájékoztatást adni. Bemész a suliba és az ilyeneket nálunk általában az iskolatitkár intézi. Bemész hozzá, ha rossz helyre mentél, ő úgyis eligazít majd. Sok sikert! ;)

2014. júl. 10. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. júl. 10. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom be kell valahogy iratkozni, de kell hozzá szülői engedély
2014. júl. 10. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Megbuktál ?

Először tedd le a pótvizsgákat

2014. júl. 10. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem buktam meg. 17 vagyok, úgy tudom hogy 16 éves kortól lehet menni estire.
2014. júl. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!