Szeretnék érettségizni este tanfolyamon, hogyan álljak neki? 20 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Valakitől szeretnék segítséget kérni hogy esti tanfolyamon vagy nem tudom hogyan működik ez. Hol hogyan kell jelentkezni?2014. júl. 6. 20:09
2/5 A kérdező kommentje:
Győr, légyszi segíts :D
2014. júl. 6. 20:29
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azthiszem akkor nekem a második megoldás lesz a nyerő, délutáni heti 3 alkalmas. Ehhez kell szakmunkás biz. ami nekem megvan tehát mehetek erre.
Azt am nem értem hogy ugye az utolsó a levelezős vagy mi az mér úgy van hogy oda már bárki mehet akinek van 8 álltalánosa? Persze ez engem nem érint mert így már okés leszek csak érdekel a dolog.
2014. júl. 6. 20:47
5/5 anonim válasza:
Igen jól értetted..
De ez nem tanfolyam! Tanfolyamon nem lehet érettségizni..pont az a lényege hogy az érettségit akkor tehetsz az 9-12 osztályokat elvégzed. (az egy másik dolog h szakmunkásképzőből beszámítanak valamennyit)
Tanfolyamon pedig nincsenek osztályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!