BCE-ÉTK! Valaki készül oda most szeptemberben élelmiszermérnökire ANA?
Figyelt kérdés
Keresek embereket, akit szintén ugyanerre a sulira készülnek :)2014. júl. 4. 14:16
11/24 A kérdező kommentje:
Kitol kerdez utolso? :D..remeljuk h sokan vagyunk, akik erre a szamra szeretnenk menni es jot bulizunk majd a golyataborban :P
2014. júl. 9. 21:39
12/24 anonim válasza:
Én is oda megyek, bce-étk élelmiszermérnök ana
13/24 anonim válasza:
szerintetek emelni fogják ANA-n élelmiszermérnökin a ponthatárokat vagy csökkenteni?
mennyivel?
14/24 A kérdező kommentje:
Hat en voltam nyilt napon es azt mondtak, h a tavalyi 361 pont nem fog nagyon valtozni, ugyh kb ugy kell szamolni h a pontok elerjek azt :)
2014. júl. 10. 17:25
15/24 anonim válasza:
gólyatábor? valamit tudnátok mondani általánosságban a bce-étk-ról
semmit se tudok
privátba is jó
16/24 anonim válasza:
Itt vagyok,jelen :D 418 pontom van remélem elég ;)
17/24 anonim válasza:
420 pontom van :) tegnap írta ki a felvi
18/24 A kérdező kommentje:
Erről hallottatok? .. igaz, hogy ez nem biztos, de akkor is szörnyű lenne.... [link]
2014. júl. 17. 15:08
19/24 anonim válasza:
#18-as, hát ez elég kiakasztó..ezek szerint a Szent István Egyetemre része leszünk? :(
20/24 A kérdező kommentje:
nagyon bízom benne, hogy nem és marad minden a régi szerint :) ... majd ha mi odakerülünk, akkor szeptemberben körbeálljuk a sulit és nem engedjük be őket oda :P
2014. júl. 17. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!