Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi történik, ha otthagyok egy...

Mi történik, ha otthagyok egy államilag támogatott szakot az egyetemen?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, h ki kell fizetnem az eddig ott eltöltött féléveket. Ez igaz?
2014. júl. 2. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, de ha kéred a hallgatói jogviszonyod megszűntetését, akkor nem kell. legalábbis én úgy hagytam ott egy államilag támogatott szakot annak idején...
2014. júl. 2. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy ha otthagyod, akkor ki kell perkálni a félévenkénti költséget
2014. júl. 2. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
itt egy csaj 3. félév után iratkozott ki, semmit nem kellett fizetnie.
2014. júl. 2. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell fizetni kb. sehol. Én fizetőset hagytam ott félév után és azt sem fizettem ki.
2014. júl. 2. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem az első két félévben van lehetőséged "meggondolni" magad és kiiratkozni mindenféle költség nélkül?
2014. júl. 2. 12:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen ezt mondják, de csak mondják, még ember nem mondta nekem, hogy neki vissza kellett fizetni a tandíj felét, (képzési időnek megfelelően)és nem az 1. 2. félévi utáni otthagyásra gondolok, pedig állítólag így van..A legbiztosabb ha az adott iskola tanulmányi osztályával beszélsz, nem hiszem, hogy érdekük lenne ha ferdítenének, és érdemes úgy megkérdezni, hogy a valóságban, hogy is van ez. (nem a törvény szerint.)
2014. júl. 2. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!