Önköltségesre mindenkit felvesznek, még akkor is, ha nem első vagy második helyen jelölte meg?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 18:48
1/8 anonim válasza:
Dehogy, ott is ugyanúgy nézik a keretszámot, és a jelentkezők felvételi pontjai alapján rangsorolják őket. Az pedig, hogy hányadik helyen jelölsz meg valamit, semmit nem számít ilyen szempontból...
2/8 A kérdező kommentje:
Az önköltséges ponthatárát fényévekkel túlszárnyalják a pontjaim, az államiról lecsúszok pont... És így?
2014. júl. 1. 18:55
3/8 anonim válasza:
A ponthatárt nem tudhatod előre. Ha a ponthatárok kihirdetése után több pontod lesz, mint a ponthatár, akkor vagy felvéve.
4/8 A kérdező kommentje:
Jó persze, nem tudhatom előre, de az előző évekből meg lehet saccolni, plusz engem úgy tájékoztattak, hogy a gazdasági szakoknál előre meg vannak határozva a ponthatárok. Ezt az iskola nyílt napján mondták el. De akkor úgy kérdezem, hogy ha megjelöltem 4. helyen az önköltségest ami tegyük fel kb. 270 pont lesz, és nekem van 397 pontom, akkor biztos -e a bejutásom?
2014. júl. 1. 19:08
5/8 Arneal válasza:
Ha nem vesznek fel 1./2./3. helyre, akkor igen. (Feltételezve, hogy a ponthatár nem ugrik 100+-t, de az valóban szinte elképzelhetetlen.)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Akkor egy utolsó megerősítésként... A sorrend nem számít, csak a pontszám.:)
2014. júl. 1. 19:11
7/8 anonim válasza:
Így van.
Amúgy nem csesztetésből, de illene tisztában lenni a felvételi eljárással, ha már egyszer felvételizel. És ez most nem külön Neked szól, hanem nagyon sok mindenki másnak is.
8/8 A kérdező kommentje:
Szuper köszi. Egyébként most ez hülyén fog hangzani, de tisztában vagyok vele. Én most csak beparáztam, hogy mi van, ha még önköltségesre SE vesznek majd fel, holott már a szállásom is megvan. Kínos lenne..
2014. júl. 1. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!