Művészeti ágon érdemes elhelyezkedni? Milyen sulit válasszak?
Figyelt kérdés
Mindenem a rajzolás, és hiába töröm a fejem egyszerűen nem tudok más olyan területet találni ami érdekelne, pedig tudom hogy a művészlét nem a legjövedelmezőbb... Arra lennék kíváncsi hogy mit érdemesebb megjelölni: a MOME építőművész vagy tervezőgrafikai szakát, az MKE grafikusművész szakát, vagy a BKF képi ábrázolás, tervezőgrafikus vagy belsőépítés szakát? Tudom hogy nem hasonlóak, de ezek érdekelnek és ezek közül szeretném megtalálni azt ami a legkeresettebb és persze a legjobb. Aki esetleg valamelyik szakra jár akkor szívesen olvasok véleményt magáról a szakról és/vagy az iskoláról. :) ÉS persze melyikbe milyen nehéz bekerülni?2014. jún. 30. 16:30
1/2 anonim válasza:
Talán manapság számítógépes grafikusként a legkönnyebb elhelyezkedni (nem tudom, ezt hívják tervezőgrafikusnak?)
2/2 anonim válasza:
Ha a szakmádnak van egy iparosabb része mint grafikus vagy építész, akkor magyarországon és külföldön is megtudsz majd élni. A szakok sorrendjét majd érezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!