Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felsőktatási szakképzésről...

Felsőktatási szakképzésről alapszakra?

Figyelt kérdés

Most csak a szakképzésre vettek fel, innen hogyan lehet átmenni majd alapszakra? Újra felvételiznem kell majd?

Illetve az első év után át lehet jelenkezni alapszakra, ha államilag támogatottra járok, vagy akkor fizetnem kell az elvégzett félévekért?

Sajnálom, ha alap kérdéseket tettem fel, de nem igazán találok egyértelmű válaszokat. Köszönöm!

2014. jún. 29. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Adott inézményben kell erről érdeklődni. Alapvetően az újrafelvételizés a logikus megoldás, de szerintem valahol olvastam olyan lehetőségről, hogy felvételi nélkül átvesznek.
2014. jún. 29. 18:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. :) Az egyetem oldalán próbáltam keresni, de ott sajnos nagyon kevés információ van.
2014. jún. 29. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!