Mi történik, ha nem megyek el beíratni egy jegyemet?
Nem tudom nálatok hogyan megy, de nálunk ha akár egy helyen is eltér az index és a neptun, akkor már nem iratkozhatok be következő félévre.
Ha egy jegyem nincs beíratva mikor a tanulmányi osztályon látják, hogy nekem ott van jegyem, de az indexbe nincs, akkor szolidan szólva kipenderítenek.
Az egyest is be KELL íratni.
vizsgaidőszak végéig csak mész még vissza nem?majd akkor beíratod..
nem tudom hogy van..de nálunk mikor még volt Index,a vi.végéig lehetett lezáratni...mostmár nálunk nincs Index.
én mondom meg a tutit. felveszed a kis telefont és felhívod őket, megkérdezed, elmondod, hogy mi a szitu, hogy messze laksz, stb, mik a lehetőségek. és máris tudod mi a teendő.
ennyi.
szia
fogalmam sincs mit lehet csinálni, de engem is annyira idegesít, hogy különböző időpontokon vannak a jegybeírások!!! Nem tudom miért nem lehet leadni a TO-n az indexet, és majd a tanárok aláírják, vagy tennék 1 napra a jegybeírást. De én már nagyon unom, hogy én is vidékiként állandóan felszaladgálok 1 nyomorék aláírásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!