Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A BME GÉK vagy a Miskolci...

A BME GÉK vagy a Miskolci Egyetem GÉK a nehezebb?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 22:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
nos a BME azért mégis csak BME
2010. jan. 4. 23:02
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem BME
2010. jan. 4. 23:02
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

"Mégiscsak a Bme..."

köszönjük szépen! :-D

Miskolc!

Vivát Academia!

2010. jan. 4. 23:20
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
BME :) azért az mégiscsak műszaki :)
2010. jan. 4. 23:54
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
Ha majd álláshírdetésre mész és meglátják, hogy BME-s diplomád van, már meg is kapod a munkád:)
2010. jan. 5. 00:59
 6/17 A kérdező kommentje:
De mégis mekkora a differencia?Ha van bennem annyi,hogy el tudjam végezni a Miskolcit,akkor valószínűleg a BME-t is be tudnám fejezni?
2010. jan. 5. 05:51
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
Hatalmas a különbség. Piszok nehéz a BME-n MINDEN műszaki szak.
2010. jan. 5. 12:46
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

"BME :) azért az mégiscsak műszaki :)"

"mégiscsak BME"...

BME-n sosem lesznek olyan élményeid,mint Miskolcon,tapasztalat,volt részem mind2ben...

gyengébbnek nem gyengébb,rosszabbnak nem rosszabb miskolc,csak pest az pest,de nem ér többet,sőt...

Tisztelet a Gépésznek,Vivat Miskolc,Vivat Academia...

2010. jan. 5. 16:38
 9/17 A kérdező kommentje:
Én először Miskolcot jelöltem meg,de végül módosítottam a BME-re.Nyugtassatok meg,hogy nem döntöttem rosszul. :)
2010. jan. 5. 17:09
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
BME az nagyon nehéz, pár ismerősöm oda jár, és már nem bírják egy félév után, és át akarnak menni másik suliba...pedig mindegyik közel kitűnő érettségivel ment oda. De Te tudod, mennyire vagy képes. Tudod ezekkel a Pesti egyetemekkel az a baj, hogy alapból neve van, merthogy "Budapest", de mindenhol ugyanazt tanítják...Sok sikert a felvételihez! ;)
2010. jan. 6. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!