Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire megyünk bele a...

Mennyire megyünk bele a fizikába gimnáziumban?

Figyelt kérdés
kvantumfizika,relativitás elmélet.ilyesmire gondoltam,Mennyit fogunk tudni 4-ik végére?
2010. jan. 4. 20:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ezekből nem sokat, leginkább semmit
2010. jan. 4. 20:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Kb. semmit, hacsak nem fizika faktos leszel.
2010. jan. 4. 20:42
 3/16 anonim ***** válasza:
3 évig van fizika, 3. év végén, kb. annyiban, hogy volt ilyen is, semmibe sajnos...
2010. jan. 4. 20:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Akkor a fizika érdekes részeit nem vesszük???Mit csinálunk annyi idő alatt?
2010. jan. 4. 20:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem is ez volt a bajom a fizikaval? Micsinalunk addig? fantasyt olvasunk, amőbázunk, törire, matekra tanulunk... Kb =/
2010. jan. 4. 21:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
egy evig magyarazzak a sok ostobanak az egyenes vonalu egyenletes mozgast, mig az atom fizikai resz kimerul ket mondatban(ami szerintem pedig erdekes!)
2010. jan. 4. 21:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sulifüggő:S

Mi "alap órán" még az optikáig sem jutottunk el, nemhogy a modern fizikáig:DD

De faktos voltam és a faktos tanár kedvenc témaköre a modern fizika volt....olyan átéléssel tudta mesélni, h azt látni kellene:) Meg persze mindenféle érdekességet is mesélt hozzá:)

2010. jan. 4. 21:20
 8/16 anonim ***** válasza:
am téll durva h a 9.es anyagot mennyire szétszedik pedig modern fizikához képest nagyon könnyű. szerencsére mi tanárunk is szerette, úgy h mi nem maradtunk ki annyira a jóból :D
2010. jan. 4. 21:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Az a legeslegesleg/k*rva/jobb dolog az egész fizikában, bárcsak olyan tanárom lett volna, nem fizika faktos vagyok, földrajz infós, de csillagásznak megyek : ) Baromi jó témák vannak.
2010. jan. 4. 21:22
 10/16 anonim ***** válasza:
sztem Einstein önmagában egy nagyon jó és érdekes téma, többet kéne rászánni... ehelyett egy évig golyókat dobálunk, meg kocsikat ütköztetünk
2010. jan. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!